Rekrytering

Att hitta rätt kompetens kan vara en utmaning när du som matproducent ska rekrytera ny personal. Arbetsförmedlarna som har jobbat med projektet Mer mat – fler jobb har därför varit väl pålästa om de behov som de gröna näringarna har.

Arbetsförmedlingen har gett stöd och hjälp genom hela rekryteringsprocessen. Från annonsering och urval, till intervjuer, anställning och uppföljning efteråt. Både för producenter som letar säsongsanställda och för de som har haft behov på lite längre sikt.
Vill du veta mer om hur arbetsförmedlingen har hjälpt livsmedelsproducenter under projekttiden är du välkommen att kontakta Jan Andersson, verksamhetssamordnare / delprojektledare för Mer mat – fler jobb: jan.g.andersson@arbetsformedlingen.se

Den 26:e januari 2022 hölls den digitala rekryteringsmässan Matjobb 2022. Läs mer om den här.

  • Avslutskonferens
    18 maj 2022 sände vi live från Europahuset i Stockholm tillsammans med Arbetsförmedlingen, Krinova Incubator & Science Park, LRF – Lantbrukarnas Riksförbund och Livsmedelsföretagen på vår avslutskonferens. Tillsammans stod vi eniga i att projektets styrka varit samarbete, kompetensutveckling, attraktionskraft och fokus på den enskilde företagarens lönsamhet.
  • Rekryteringsmässan för de gröna näringarna
    Hallå där Stina Lisa Flodin! Du arbetar som delprojektledare för Mer mat – Fler jobb på Arbetsförmedlingen och är ansvarig för rekryteringsmässan Matjobb 2022, som vänder sig till de gröna näringarna och livsmedelsindustrin.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för kontinuerlig information om utbildningar, event och erbjudanden som ingår i Mer mat – fler jobb!Mer mat – fler jobb är ett initiativ från

Logo

Bli medlem!

Livsmedelsföretagen verkar för att svenska livsmedelsproducenter ska ha god tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraft!

Som medlem i LRF har du Sveriges största företagarorganisation i ryggen.