Kompetensutveckling

Med större kompetens inom olika områden kan du se nya möjligheter – kanske utveckla nya affärer, tjänster eller produkter eller öka lönsamheten i det du gör idag.

”Mer mat – fler jobb” har under projektets 4 år erbjudit kurser och utbildningar i allt från praktiska moment som djurskötare på mjölkgård och foderproduktion, till ledarskap, arbetsmiljö, marknadsföring och ägarskifte.

Våra utbildningar har vänt sig till alla som arbetar med matproduktion och bygger på de behov som kommit fram i företagsanalyserna, samt på dialoger med bransch- och intresseorganisationer.

Vill du veta mer om hur vi arbetat med utbildningar? Kontakt projektchef Christin Rappe:
christin.rappe@lrf.se

  • Ladda ner rapporten: Kompetensutveckling
    Det blev bra ruljangs på våra kurser, totalt drygt 760 deltagare gjorde en kompetensutvecklande insats i projektet. Nu har vi samlat alla insikter i en rapport som du kan ladda ner här.
  • Djurhållningskurserna som ger nytta direkt
    I slutet av februari och hela mars hålls Mer mat – fler jobbs fina djurhållningskurser, i samarbete med Växa och GrisKonsult. Anmälningstiden börjar bli knapp på några av kurserna, så tveka inte att anmäla dig nu! Kurserna hålls digitalt vilket är uppskattat i en tidspressad vardag. 

Mer mat – fler jobb är ett initiativ från

Logo

Bli medlem!

Livsmedelsföretagen verkar för att svenska livsmedelsproducenter ska ha god tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraft!

Som medlem i LRF har du Sveriges största företagarorganisation i ryggen.