Kompetensutveckling

Med större kompetens inom olika områden kan du se nya möjligheter – kanske utveckla nya affärer, tjänster eller produkter eller öka lönsamheten i det du gör idag.

”Mer mat – fler jobb” erbjuder kurser och utbildningar i allt från praktiska moment som djurskötare på mjölkgård och foderproduktion, till ledarskap, arbetsmiljö, marknadsföring och ägarskifte.

Våra utbildningar vänder sig till alla som arbetar med matproduktion och bygger på de behov som kommer fram i företagsanalyserna. Gå in i kursutbudet och klicka på den kurs du vill anmäla dig själv eller din medarbetare till.

Du kan även prata med Eva Söder, projektledare för kompetensutveckling, för mer information. Mejla henne på eva.soder@lrf.se eller ring 010-184 4264.

Frågor och svar

Vad kostar det?

Priset på kurserna varierar, men är alltid subventionerade.  Att vi kan hålla så låga priser är tack vare att Mer mat – fler jobb finansieras av ESF.

Om du är medlem i Livsmedelsföretagen eller LRF får du ytterligare rabatt på utbildningarna.

Hur anmäler jag mig eller mina medarbetare?

Gå in i kursutbudet och klicka på den kurs du vill anmäla dig själv eller din medarbetare till.

Kan jag anmäla mig till flera kurser?

Ja, du är varmt välkommen att anmäla dig till flera kurser!

Hur genomför jag en kurs digitalt?

Våra digitala kurser fungerar på samma sätt som de gör vid fysiska möten. Ofta varvas teori med grupparbeten och egna reflektioner och våra kursledare är vana att utbilda även på detta sätt. Det viktiga är att du har en dator med bra internetuppkoppling och kamera.

Kan era utbildningar ske ute på ett företag eller en gård?

Ja, vi erbjuder flera utbildningar som kan ske ute på arbetsplatsen. Kontakta projektledare Eva Söder, så berättar hon mer (010-184 5264 alt. eva.soder@lrf.se)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för kontinuerlig information om utbildningar, event och erbjudanden som ingår i Mer mat – fler jobb!Mer mat – fler jobb är ett initiativ från

Logo

Bli medlem!

Livsmedelsföretagen verkar för att svenska livsmedelsproducenter ska ha god tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraft!

Som medlem i LRF har du Sveriges största företagarorganisation i ryggen.