Webinarie

Ökad lönsamhet för mjölk- och köttproducenter

Vägen mot en bättre ekonomi är inte alltid lätt – men det finns hjälp att få.

Den 27 oktober bjöd vi in till ett webinarie för att berätta hur Mer mat – fler jobb kan hjälpa dig som egenföretagare inom livsmedelsproduktion att utveckla ditt företag, din personal och dig själv som ledare.
I detta webinarie fokuserade vi på bönder inom kött- och mjölkproduktion och med oss i skärmen var Lotta och Olof från Skarabo gård som delade med sig av sin resa från en skakig ekonomi mot ökad lönsamhet. En verklighet som många i branschen kan känna igen sig i.
Vi pratade om att orka tag i sina likviditetsproblem och hur man genom små justeringar i sin kommunikation kan hitta effektivare sätt att arbeta med sina anställda och även inom familjen.

Oavsett om du vill öka lönsamheten i ditt företag, undersöka om du ska satsa på en ny verksamhetsgren eller anställa fler ger en företagsanalys dig rätt verktyg för att ta nästa steg. Tillsammans med en erfaren affärsrådgivare från vår samarbetspartner Ludvig & Co går du igenom företagets ekonomiska förutsättningar, styrkor och utmaningar. Utifrån det ni kommer fram till skapas en handlingsplan som ger dig konkreta exempel på vad du kan göra för att ta nästa steg i ditt företagande.

Vill du veta mer om hur du kan gå vidare mot en bättre ekonomi i företaget?
Ta kontakt vår projektledare inom Företagsanalys – Linda Sundström: linda.sundstrom@lrf.se / 010-184 4384