Bli en säkrare chef och ledare

Driver du företag inom livsmedelsproduktion och har en eller flera anställda? Skulle du vilja lära dig mer om ledarskap, arbetsrätt och rekrytering för att bli en bättre ledare och stärka ditt team?

Då är detta webinariet för dig!


Den 22 september bjöd vi in till ett gratis webinarie på temat ledarskap, arbetsrätt, och rekrytering – speciellt anpassat till egenföretagare i ledarposition inom livsmedelsproduktion, lantbruk och trädgårdsodling.

Vi gav konkreta tips på både digitalt och fysiskt rekrytering, avtalsskrivning med anställda och vikten av tydligt ledarskap. Vi berättade även mer om våra kurser och utbildningar för dig som vill bli säkrare i din roll som arbetsgivare.

Mer mat – fler jobb har flertalet kurser inom ämnet arbetsmiljö, arbetsrätt och ledarskap som vi kommer att presentera närmare på webinariet. Alla utbildningar är kraftigt rabatterade för dig som är medlem i LRF eller Livsmedelsföretagen:

Arbetsmiljö, ansvar och roller
Arbetsrätt, kollektivavtalet för lantbruk och trädgårdsodling
Ledarskap grundkurs


Vill du veta mer pm vårt kursutbud eller har du frågor om anmälningar och stadsstödsblanketter? Kontakta vår kursansvariga Eva Söder:
eva.soder@lrf.se

Du hittar hela vårt kursutbud här